ohtidak-audi-a5-terbakar-6

Sebuah kenderaan mewah SUV Audi Q5 milik seorang usahawan IT musnah terbakar selepas dipercayai dibaling dengan ‘molotov cocktail’ atau bom petrol di Taman Equine dekat sini, petang semalam. Kejadian berlaku kira-kira pukul 4 petang ketika pemiliknya sedang menjalankan tugas di pejabat.

Kejadian tersebut berkemungkinan bermotifkan khianat, malah ada saksi melihat dua orang lelaki yang menaiki motosikal melempar botol ke arah kenderaan tersebut. Bom petrol berkenaan terkena pada bahagian belakang kenderaan tersebut dan menyebabkan beberapa letupan berlaku.

ohtidak-audi-a5-terbakar-1

Sementara itu, mangsa Ismahar Ismail yang ditemui nyata terkejut dengan apa yang berlaku.

[hr]
[alert type=”info”]Apa gila perangai orang minyak zaman sekarang ni. Hahaha! Moga terhibur dengan filem pendek terhebat raya ini dari Magista. Bayangkan, sampai orang minyak pun tercari-cari kerana tahu akan kehebatan ‘MAGISTA -INSTANT WHITENING SCRUB & LOTION’ ni Fuh! Jangan lupa untuk LIKE Magista di https://www.facebook.com/Magista – Enjoice!

[/alert]

“Ini sahajalah yang tinggal,” katanya sambil menunjukkan logo Audi yang hangus terbakar. Ismahar berkata, kenderaan berkenaan yang berharga kira-kira RM350,000 itu hanya berusia setahun. Beliau juga menegaskan tidak mempunyai sebarang musuh dan tidak faham mengapa perkara itu boleh berlaku ke atas dirinya. “Saya tidak mempunyai musuh,” katanya yang akan membuat laporan polis berhubung kejadian berkenaan.

ohtidak-audi-a5-terbakar-3

Part 1

Part 2

Credit videoSuhaimi Amir

OHTIDAK: ORANG KITA, TENGOK SAJA DAN TAK TOLONG. HAMPEH!

Related Posts

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan

Oh! Atuk Dan Nenek Gangster

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Bom Jatuh Dari Bumbung

Oh! Ajaran Sesat Ayahanda


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *