Categories
Gila

Oh! BMW vs Mercedes

ohtidak-bmw-vs-merce

Kata orang, pakai kereta besar belum tentu otak pun besar sama. Tak tahulah apa masalah anak-beranak dua orang ni. Duit pun dah terlebih-lebih sampai gaduh guna kereta mewah masing-masing di jalanraya biar semua orang tengok. Mungkin main kereta langgar di Fun Fair dah terlalu mainstream bagi mereka.

Only in China! Kalau jadi di Malaysia, tu dah dalam kategori 1st class stupidity yang tiada ubat. Kereta kat Malaysia mahal weh!! Heh!

+ Baca respon pembaca di Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *