Air Mineral hari ini telah menjadi satu yang amat penting kepada rakyat Malaysia memandangkan ramai yang mempercayai akan tahap kebersihan dan khasiat yang ada di dalamnya berbanding dari air paip yang dijerang sendiri di rumah. Selain rasa kepuasan yang maksimum ketika meminumnya berbanding minuman lain, air mineral yang siap dibungkus memudahkan penggemarnya membawa ke mana-mana sahaja dan sentiasa hidup dalam persekitaran yang baik dan sihat.

Apapun ada satu air mineral yang ingin kami perkenalkan. Sekali lihat nampak seperti air mineral biasa tetapi ianya bukanlah sekadar air mineral berkhasiat yang terdapat di pasaran hari ini. Di dalam kejernihan airnya, tersimpan satu mukjizat rohani kepada yang tidak terkandung di dalam air mineral lain di pasaran.

Air Durratusyifa merupakan air yang telah ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk ayat-ayat Al-Quran dan doa-doa Syifa bagi memenuhi kehendak pengguna muslim hari ini. Ianya adalah sebuah produk kerjasama antara dua pihak iaitu Durratusyifa Berkat dan Kumpulan Nasyid UNIC. Produk ini telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan malaysia, berstatus HALAL dari JAKIM, berkod dan dijamin akan kebersihan dan kualitinya yang sangat baik. Punca air mineral ini adalah dari 500 kaki bawah tanah.

advert-air-durratusyifa-promos
* klik untuk paparan lebih besar.

Tempat pemprosesan dilakukan:

advertorial-durratusyifa-factory-0

advertorial-durratusyifa-factory-1

advertorial-durratusyifa-factory-2

advertorial-durratusyifa-factory-3

advertorial-durratusyifa-factory-4

advertorial-durratusyifa-factory-5

Air ini insyaAllah dapat memberikan kebaikan kepada kita semua berbanding sekadar air mineral biasa yang banyak terjual dalam pelbagai jenama sekarang ini tetapi tidak mempunyai kelebihan lain seperti Air Durratusyifa yang membantu kesimbangan rohani dan jasmani untuk orang Islam. Bukan sekadar air mineral biasa, ianya mampu menjadi penawar kepada penyakit berikut;

1. Kencing Manis
2. Strok
3. Demam
4. Batuk
5. Bisa badan
6. Lenguh2 otot
7. Anak bermasalah
8. Penerang hati
9. Penyeri diri
10. Pendinding diri
11. Sakit pinggang
12. Ibu mengandung
13. Ibu bersalin
14. Pelbagai masalah dalaman.

advert-air-durratusyifa-testimoni
Testimoni dari pengguna – Klik gambar untuk saiz lebih besar

Menurut mereka, lafazkan niat sebelum menikmati Air Durratusyifa ini. Kita manusia hanya berusaha dan hanya Allah yang menentukan segalanya. Insya ALLAH dengan izinNya jua.

advert-air-durratusyifa-amal-gaza-rohingnya

Setiap kutipan dari jualan juga akan disalurkan kepada Tabung Kebajikan Durratusyifa yang berfungsi sebagai alternatif untuk membantu sekolah-sekolah Tahfiz Al-Quran di negeri Kedah dan sekitarnya serta pelbagai sumbangan amal lain mengikut keadaan semasa untuk yang memerlukan. Pihak Durratusyifa Berkat juga sangat aktif menganjurkan program amal bagi terutamanya di kawasan universiti sehingga kini.

advertorial-durratusyifa-amal-0

advertorial-durratusyifa-amal-1

advertorial-durratusyifa-amal-2

advertorial-durratusyifa-amal-3

Kami percaya ramai yang berminat akan produk ini tetapi sukar untuk mendapatkannya di kedai-kedai seluruh Malaysia. Untuk itu pihak mereka kini membuka peluang kepada para peniaga untuk menjadi stokis/pengedar mahupun sekadar menjual di premis perniagaan sedia ada di seluruh Malaysia. Jika anda berminat untuk mencuba dan merasai sendiri khasiat Air Durratusyifa ini atau ingin membina peluang perniagaan dengannya, hubungi En. Azman di talian 019-644 7114 serta anda boleh layari website mereka di www.durratusyifa.tk. Maklumat stokis boleh dimuat-turun di sini.

Kami berharap perkongsian ini sedikit sebanyak membuka mata kita semua tentang sebuah perniagaan minuman yang bercirikan kesihatan rohani dan jasmani sebegini dapat diteruskan dan disokong oleh semua rakyat Malaysia untuk membolehkan lebih banyak produk-produk yang baik seperti ini menjalar disegenap ruang dunia.

Related Posts

Oh! Toyota Vios 2013

Oh! Contest Strongman – Menangi Wang Tunai Berjumlah RM5000 Sekarang!

Oh! Honda Civic Generasi Ke-9

KeretaMoto.com : Sumber Automotif Utama Anda

Oh! Menangi Philips AquaTouch dan koleksi Tshirt Oh! Media #philips50shaves

Oh! Definasi seorang jejaka moden #philips50shaves


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *