Kisah pergaduhan antara budak sekolah bukan sesuatu yang luar biasa malah sebelum ini kami pernah tengok yang lebih ganas dari ini. Anda boleh search di Oh! Tidak ini. Apapun tentunya perkara seperti ini amatlah merisaukan. Anak-anak dan adik siapa ni? Cuba tonton kalau-kalau itu anak atau adik-adik anda. Kalau ya, kasi ikat dekat sarang kerengga best tu. Heh!

Dari email yang kami terima;

Assalamualaikum salam 1 Malaysia oh media network.

Kami ingin memohon oh media memaparkan video ini yang hangat diperkatan di akhbar baru-baru ini. Ini adalah kes buli yang keluar di akhbar tempoh hari, tetapi video ini telah dibuang dari youtube untuk menghilangkan bukti, kami sempat mengambilnya sebelum video ini di delete dan kami upload semula untuk menegakkan kebenaran, jadi kami mohon oh media network dapat mengeluarkan video ini di wall facebook oh media network untuk tontonan ramai kepada sesiapa yang belum sempat menontonnya sebelum ini, semoga ia boleh dijadikah iktibar kepada pihak lain di masa akan datang, semoga dengan kehadiran video ini dapat membuatkan rakyat malaysia mengelakkan dari melakukan pekara sedemikian lagi.

Kami berharap dengan video ini juga dapat membantu pihak tertentu untk mengambil tindakan kepada remaja ini. terima kasih

OHTIDAK: APO NAK DIKATO.. TAPI MEMANG KAMI DAH LAMA DAPAT TAHU FELDA ADELA NI BUDAK PEREMPUAN DIA RATA-RATA TERJAL SIKIT. ENTAHLAH.

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *