Mungkin ramai yang tidak mengenali siapa Farah Nazirah biarpun beliau mempunyai bakat nyanyian yang amat hebat. Pendukung watak utama dalam filem Horee! Horee! ini selain mempunyai suara yang sangat lunak, beliau juga mempunyai bakat lakonan yang bukan kepalang. Jika anda ada menonton filem Horee! Horee!, anda pasti akan mengenali siapa Farah Nazirah.

Apapun Farah Nazirah mendapat kritikan dan tidak diminati ramai kerana bentuk badannya yang agak besar ketika beraksi di dalam filem tersebut. Apapun kini semuanya bakal berubah.

Gambar di atas adalah gambar Farah Nazirah semasa berlakon di dalam filem tersebut. Bagaimana bentuk badannya yang terkini? Di bawah ini adalah gambar Farah Nazirah yang terkini.

Meletup bukan?

Itu salah satu contoh sahaja apabila otak kita mampu bertindak untuk berdisiplin sambil menjalani rejim yang amat hebat dalam mengimpikan tubuh-badan yang cantik serta sihat. Jika disiplin tidak cukup kuat, Advance Fat Burner adalah contoh produk yang baik dan telah dibuktikan keberkesananya oleh ribuan pelanggan mereka.

Adakah berbadan gemuk itu boleh dianggap sebagai perkara biasa? Adakah anda termasuk dalam golongan 16.8 Juta orang yang mengalami obesiti di Malaysia?

Kita ambil contoh terdekat, berapa ramai artis yang pada awalnya tidak siapa yang memandang, tapi beberapa minggu selepas itu tampil dengan imej baru beserta pakej yang amat lengkap. Dah jadi resam manusia terutama di Malaysia, bakat sahaja adalah nombor dua tetapi jika tampil dengan bakat beserta pakej yang lengkap serta mempunyai bentuk badan yang menarik pastinya akan digilai ramai. Itulah yang terjadi pada Farah Nazirah, seorang pelakon remaja yang kami ceritakan di awal artikel tadi.

Syarikat Tokan Besi yang merupakan syarikat pemasaran kepada produk dari USA ini meletakkan jaminan kurang 13 hari di website mereka untuk anda tampil menawan dari sebelumnya. Kurang dari 2 minggu tu. Memang pantas! Dengan harga yang rendah dan dijamin tidak berbahaya, bukankah ianya tidak merugikan untuk anda cuba sendiri berbekalkan disiplin dan kemahuan diri yang ada?

Jika anda ingin mengetahui apa kelebihan prokduk ini, berikut adalah antara apa yang dimaklumkan kepada kami.

1. Herba 100%. Tiada bahan kimia dalam penyediaan formula.
2. Berkesan & efektif untuk mengurangkan berat badan. Ianya tidak memberikan kesan pening dan muntah-muntah semasa penggunaannya.
3. Produk ini tidak mempunyai gelatin haiwan seperti kebanyakan produk pembakar lemak yang lain.
4. Halal tanpa sebarang gelatin haiwan.

Mereka juga menyatakan beberapa sebab mengapa anda perlu membuat pembelian dari mereka. Antaranya;

1. Penghantaran percuma di semenanjung
2. Harga RM110 termasuk kos hantar , lebih murah dari pasaran
3. Original dari USA ,ada bukti labtest yang dijalankan .
4. 24 jam penghantaran sampai ke rumah anda (waktu kerja saja dikira)
5. Diuruskan oleh tokanbesi

Pada kami, tidak salah untuk mencuba produk ini jika anda dapat pastikan ianya benar-benar selamat. Selain itu disiplin yang kuat dengan azam untuk kurus juga perlu ada pada diri anda untuk tampil lebih menawan. Kepada yang berminat, anda boleh order melalui 0177990127 (SMS) dan anda diminta untuk mengisi detail peribadi di website mereka, www.ubat-kurus.my. Maklumat lengkap juga turut dipaparkan di web tersebut.

Sebenarnya, berbadan gempal atau besar ini tiada masalahnya. Peduli apa dengan pandangan orang bukan? Cuma hargailah diri anda bukan kerana mulut orang, tapi kerana diri anda sendiri kerana anda mungkin lebih berisiko tinggi untuk menempah pelbagai penyakit yang anda sendiri tidak jangkakan. Itulah risikonya bila kita tiada inisiatif untuk ingin kurus.

Rujukan:

WEB: www.ubat-kurus.my
EMAIL: bodybuildingasian@gmail.com
Phone: 0177990127

OHTIDAK: TAK GEMUK DAN TAK KURUS, LEBIH SIHAT UNTUK BERSEDERHANA DALAM SEMUA PERKARA.

Related Posts

Oh! Toyota Vios 2013

Oh! Contest Strongman – Menangi Wang Tunai Berjumlah RM5000 Sekarang!

Oh! Honda Civic Generasi Ke-9

KeretaMoto.com : Sumber Automotif Utama Anda

Oh! Air Durratusyifa Ditenagakan 30 Juzuk Ayat Al-Quran dan Doa-Doa Syifa

Oh! Menangi Philips AquaTouch dan koleksi Tshirt Oh! Media #philips50shaves


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *