Nombor pendaftaran yang dinanti-nantikan iaitu WWW sememangnya mendapat sambutan hangat dari rakyat Malaysia. Plate number dengan siri WWW 1 mencatatkan rekod pembelian tertinggi setakat ini iaitu dengan harga RM520,000 iaitu melepasi rekod tertinggi yang dicatatkan sebelum ini iaitu RM300,100 untuk nombor pendataran MCA 1.

Berikut adalah senarai penuh nama pembida yang berjaya membuat pembelian plate number WWW bermula dari WWW 1 hinggalah WWW 9999.

Klik sini untuk view Full Screen senarai di atau muat turun.

Isu

Berikutan isu nombor plate WWW1, kalau ahli perniagaan beli apa-apa yang mahal, orang akan faham mereka berjaya kerana pernigaan sendiri. Bila Sultan yang beli, orang kata mereka makan duit rakyat. Begitu singkat pemikiran. Pemalas yang bukan kepalang.

Apalah nak jadi dengan mentaliti sampah sesetengah rakyat kita. Ingat Sultan ni duduk ontok-ontok makan duit rakyat aje ke? Mereka sebenarnya dari dulu lagi dah menjalankan perniagaan sendiri. Benarlah kata TMJ, buat reseach dahulu sebelum berkata-kata.

Tak puas hati lagi, baca blog ini. Diharapkan pihak-pihak tidak bertanggungjawab yang sengaja menggunakan point ini untuk kepentingan politik, tolonglah usah perbodohkan orang ramai yang rata-ratanya memang pemalas nak buat research sendiri dan mudah percaya biarpun ianya tidak benar.

Oh Media Network baru-baru ini ada mengeluarkan status untuk melakukan “brainwash” kepada rakyat Malaysia yang dapat dilihat dengan jelas mempunyai sifat dengki dan iri hati kepada mereka yang membuat pembelian nombor plate ini. Anda boleh rujuk di sini, di sini dan di sini.

OHTIDAK: TERINGIN JUGA NAK PLATE NUMBER LAWA-LAWA TAPI APAKAN DAYA TAK MAMPU. KENA LEBIH KUAR BEKERJA LAGI KALAU INGIN BERJAYA SEPERTI MEREKA. BARU DAPAT APA YANG DIIDAMKAN HATI.

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *