GAMBAR-GAMBAR ini semua diambil di pusat kota Barcelona, Spain. Konon negara maju, penyakitnya dibimbangi bahkan dikatakan sudah mula menular ke negara-negara yang baru berkembang. Dua gambar di atas, walaupun pihak polis berkawal, namun penyakit atau virus berhubungan seks di tepi jalan, bagai anjing terkangkang membuang najis merata-rata, di kawasan terbuka, masih ada.

Lelaki penzina dalam gambar-gambar seperti di bawah itu adalah pelancong-pelancong yang digamit ke negaranya, konon kerana ekonomi. Wanita digambar itu adalah perempuan tempatan.yang hanya memikiri wang.sahaja, tanpa kira maruah. Sebenarnya, tiada beza yang di tepi jalan ini dengan yang di dalam bilik. Sama saja bagi polis yang menjaga, suka sama suka. Sama saja dari segi hukumnya.

Begitulahlah hinanya zina. Bagaimana mengawalnya? Tiada jalan lain melainkan melaksanakan hukum d tempat terbuka juga sebagai langkah pendidikan. Bukan hukuman di tempat tertutup, bersembunyi-sembunyi walaupun lebih berat hukumannya. Tiada jalan lain, terutama bagi negara-negara umat Islam seperti Malaysia.. Itulah hukum ‘hudud’, suatu jalan penyelesaian dari Islam.

Aksi Nekat WTS dan Turis, Ngeseks di Jalanan

Aksi Nekat WTS dan Turis, Ngeseks di Jalanan

Aksi Nekat WTS dan Turis, Ngeseks di Jalanan

Aksi Nekat WTS dan Turis, Ngeseks di Jalanan

Sumber: Bild News/AK & Ibnu Hasyim.

OHTIDAK: BEGITULAH TERUKNYA DUNIA HARI INI. DI MALAYSIA BIARPUN GEJALA SOSIAL DILAPORKAN MAKIN MENINGKAT, TAPI KITA MASIH TIDAK SAMPAI KE TAHAP SEBEGINI. TERLALU KOTOR, HINA DAN JIJIK! SAYANGILAH MALAYSIA. BERSYUKURLAH DENGAN APA YANG KITA ADA. WE LOVE MALAYSIA!

Related Posts

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan

Oh! Atuk Dan Nenek Gangster

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Bom Jatuh Dari Bumbung

Oh! Ajaran Sesat Ayahanda


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *