Menunggang motosikal memang mengasyikkan. Tak perlu guna aircond dan selalunya memang puas dapat makan angin sepanjang perjalanan. Namun risiko seorang penunggang motosikal amat tinggi dan kami percaya anda semua sedia maklum tentang itu. Penunggang motosikal ibarat mentimun dan durian. Melanggar kenderaan lain dia yang teruk apalagi jika dilanggar pula oleh kenderaan lain.

Apapung gambar yang akan ditunjukkan ini bukanlah gambar kemalangan. Habis apa yang mengerikan? Ini sebenarnya lebih mengerikan dan mampu membuat pengguna jalanraya yang lain pula kemalangan! Ianya juga boleh dikategorikan sebagai “ganggung seksual” kepada pengguna jalanraya lain terutamanya kaum wanita. Wooha!

motor-seksi-1
motor-seksi-2
motor-seksi-3

Untuk itu, bila-bila masa sahaja anda menunggang motosikal, pastikan anda memakai pakaian yang sesuai atau hasilnya akan jadi seperti gambar di atas ini. Kami pasti anda tidak mahu kelihatan seperti ini melainkan anda memang sengaja yang tonjolkan diri anda yang kononnya seksi itu.

Pesanan pengirim gambar ini, “hopefully mereka yang menunggang motosikal agar lebih berhati-hati, jangan nak kata perempuan je, lelaki pun lebih kurang jgak”

Harap dengan perkongsian ini, dapat membuatkan semua penunggang motosikal lebih berjaga-jaga selepas ini. LOL!

OH! TIDAK: NAK ELAKKAN PEMANDANGAN SEPERTI INI KETIKA MENUNGGANG MOTOSIKAL, SANGKUTLAH SATU BEG DI BELAKANG. HABIS CERITA.

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *