Perniagaan secara online lebih memudahkan serta menjimatkan masa dan wang. Jika dibandingkan harga barang di pasaraya atau kedai, harganya lebih kurang sama atau lebih murah berbanding di kedai mahupun pasaraya. Kebanyakkan usahawan menyediakan perniagaan mereka hanya di premis sahaja tetapi tidak menjalankan perniagaan secara digital iaitu secara online dan ini banyak merugikan mereka. Adakah anda menyedari tentang perkara ini?

Perniagaan secara online adalah lebih mudah serta menjimatkan wang dan masa. Contohnya seperti hari ini, banyak dapat kita lihat perniagaan yang dilakukan melalui offline dan online. Sebagai satu contoh ialah Butik MurahSaje yang baru kami temui ini. Mereka menjalankan perniagaan online 24 jam serta menjalankan perniagaan runcit dan borong seperti pakaian wanita, cardigan, baju baby, beg tangan wanita dan banyak lagi barangan yang menarik perhatian para pembeli.


*Promosi bulan Ramahdan..lagi


*Polka Dot trend up to date.


*Purse yang menarik.


*Hand bag terkini dan lebih murah dari harga pasaran.

Mereka juga membuka perniagaan borong untuk perniaga kecil-kecilan seperti student dan suri rumah. Kepada mereka yang mempunyai modal yang kecil, mereka akan memberi khidmat nasihat secara percuma kepada yang membuat pembelian borong melalui pihak mereka.

Oh ya, di bulan Ramadhan ini mereka turut menjalankan perniagaan mereka di Bazar Ramadhan berhadapan dengan Jaya Jusco Ipoh. Perniagaan mereka bermula dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Selain itu, perniagaan mereka juga ada dijalankan di Taman Bougainvilla, Dataran Ipoh bermula jam 8 malam sehingga 11 malam.

Menjalankan konsep “Jualan Murah Setiap Hari”, mereka juga menghasilkan shawl mereka yang tidak di jual di mana-mana dan ianya direka ekslusif kepada para pelanggan mereka sahaja. Kepada anda yang ingin memulakan perniagaan atau membeli dengan lebih cermat boleh berurusan dengan pihak mereka di Facebook Page atau di blog mereka.

No 10, Arked Mara Batu Gajah, Perak
Dibuka setiap hari 10.00 pagi hingga 7.00 malam
017-5888578 (Pn. Niza)
011-12424010 (En. Shahrul)

OH!TIDAK: MASYARAKAT MALAYSIA PADA HARI INI TELAH MAJU KE HADAPAN UNTUK MEREALISASIKAN TREND MEMBELI-BELAH SECARA ONLINE. IANYA LEBIH MENJIMATKAN MASA DAN JUGA WANG. ADAKAH ANDA SALAH SEORANG USAHAWAN ATAU PEMBELI YANG BIJAK? TEPUK DADA TANYA SELERA.

Related Posts

Terima Kasih

Oh! A. Samad Said Di Kehendaki Oleh Polis

Oh! Kekayaan ‘Bocor’ Kerana Kereta

Oh! 40,313 Ahli Kongsi Gelap Dan 49 Kumpulan Kongsi Gelap Didedahkan Oleh KDN

Oh! Penjelasan Isu “Rancangan Menghapuskan Sultan?”

Oh! Rancangan Menghapuskan Sultan?


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *