Kini bukan sahaja pemakaian yang berfesyen menjadi pilihan, handphone jugak perlu berfesyen dan ini menjadi ikutan remaja negara kita yang kian maju dan membangun. Kenapa mesti biasa apabila anda boleh menjadi luar biasa? Skin telefon bimbit anda dan menonjol daripada orang ramai. Baru-baru ini kami telah mencuba beberapa jenis skin phone yang payah di cari mana-mana kedai alat komunikasi yang terdapat di sekitar kita.

skinpon
skinpon
Cool glow in the dark tidak di jual di pasaran.

skinpon
skinpon
Glow in the dark warna merah smart.

skinpon
skinpon
skinpon
skinpon
Cool dan smart.

Dengan kos yang rendah korang boleh dapat skin phone yang bergaya dan mampu melindungi handphone korang dari calar kecil mahupun besar dan ianya lebih nipis, pembelian boleh dibeli secara online dengan harga yang berpatutan. Bukan sahaja skin phone iPhone sahaja di keluarkan malah banyak lagi model telefon seperti Blackberry, Nokia, HTC dan lain-lain. Ianya boleh di dapati pada kadar yang lebih murah dan pembelian boleh dibuat melalui website sahaja iaitu di Skinpon dengan tawaran harga antara 40% hingga 90%.

Sebagai pembukaan rasmi perniagaan mereka, korang boleh mendapatkan skin iPhone atau casing telefon bimbit lain secara percuma dari mereka. Kongsikan mana-mana casing yang korang suka dengan keluarga dan rakan-rakan korang di Twitter dan Facebook kemudian tag nama Twitter atau Facebook Skinpon untuk menjadi pembeli yang bertuah.

skinpon

skinpon

Untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai web dan produk yang disediakan mereka, korang boleh layari website mereka di www.skinpon.com

Related Posts

Oh! Toyota Vios 2013

Oh! Contest Strongman – Menangi Wang Tunai Berjumlah RM5000 Sekarang!

Oh! Honda Civic Generasi Ke-9

KeretaMoto.com : Sumber Automotif Utama Anda

Oh! Air Durratusyifa Ditenagakan 30 Juzuk Ayat Al-Quran dan Doa-Doa Syifa

Oh! Menangi Philips AquaTouch dan koleksi Tshirt Oh! Media #philips50shaves


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *