Ini adalah gambaran wajah suspek penyimbah asid yang dapat dirakamankan oleh CCTV. Mangsa terbaru dikatakan anak seorang anggota polis yang disimbah asid di Seksyen 10, Wangsa Maju. Polis sedang menjejak suspek sehingga saat artikel ini dikeluarkan.

Maklumat terbaru kami terima:

Attention!! Message From IPD TUN RAZAK, motor suspect simbah acid, dapat dikesan : ” HONDA EX5 WPV 4963″. Please be alert & share this to all.. Semoga kita di lindungi Allah walau di mana kita berada.. Amin.

Source: Facebook Oh! Media

Bagi yang tidak memahami apa yang kami sampaikan ini, sejak kebelakangan ini, telah heboh diperkatakan seorang lelaki berbangsa India amat aktif melakukan kegiatan menyimbas asid kemuka wanita terutamanya wanita Melayu. Mangsa kadangkala juga bergerak secara berdua dengan menaiki sebuah motosikal.

Tempat kejadian pada awalnya hanya di Bangsar, Brickfields, Bukit Bintang dan Pudu tetapi semakin menyular disekitar KL. Kepada kaum wanita, sila hati-hati dan kalau tiada urusan di luar tu, duduklah rumah lebih baik dan selamat.

+ kredit gambar: Kujie2.

OH! TIDAK: KALAU DAPAT TANGKAP MAMAT BANGSAT NI, KITA BAKOR JE.. KITA BAKOR! APAPUN SUKA KAMI KATAKAN DI SINI, USAHLAH KITA RACIST TIDAK TENTU PASAL KERANA PENJENAYAH TIDAK MEWAKILI MANA-MANA BANGSA DAN AGAMA. IANYA MASALAH INDIVIDU ITU SENDIRI.

Related Posts

Terima Kasih

Oh! A. Samad Said Di Kehendaki Oleh Polis

Oh! Kekayaan ‘Bocor’ Kerana Kereta

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! 40,313 Ahli Kongsi Gelap Dan 49 Kumpulan Kongsi Gelap Didedahkan Oleh KDN

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *