Kereta ini boleh dikatakan impian semua orang dalam dunia. Tapi ramai yang melupakan impian tersebut malah ada yang menukar daripada minat kepada benci oleh kerana harga kereta ini yang terlalu mahal dan luar biasa. Pada penggemar game Need for Speed ramai yang struggle semata-mata nak beli Buggati Veyron ini kan? Tapi itu dalam game. Bagaimana pula dengan dunia yang sebenar atau lebih menarik lagi, di Malaysia?

bugatti-veyron-sultan

Kereta yang terpantas di dunia iaitu Bugatti Veyron ini dikatakan milik Sultan Johor iaitu Sultan Ibrahim yang telah tiba di Malaysia baru-baru ini. Difahamkan Bugatti Veyron milik Baginda Sultan Ibrahim akan menjadi kenderaan yang pertama berada di Malaysia setakat ini. Terdapat spekulasi mengatakan sudah ada 2 orang individu yang memiliki Bugatti Veyron di Malaysia tetapi tiada yang dapat mengesahkan kesahihan berita tersebut.

bugatti-veyron-sultan
* Bugatti Veyron yang dijumpai tetapi tidak tahu ke mana lokasi ingin dibawa.

Ada siapa-siapa yang mempunyai maklumat mengenai Buggati Veyron di Malaysia tak?

+ Thanks RED VIRUS.

OH! TIDAK: DUIT BANYAK TAKPELAH. KALAU KAMI NI DUIT TAK BANYAK, ASAL ADA KERETA BOLEH JALAN SUDAH LA.. HEHE. APAPUN INGAT, SEBANYAK MANA HARTA KITA, YANG DI ATAS TU JANGAN KITA LUPA. KALAU DIA NAK TARIK, SEKELIP MATA SAHAJA HILANG SEMUA.

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *