Dari email yang kami terima :

“Salam.
Apa perasaan anda bila lihat gambar2 ini? Need your advise what to do further. Berlaku kepada anak saya dan anak2 lain yg sy tak berapa kenal parent diaorang. Rasa mcm nak tunggu depan taska tu dan bgtau semua parent yg hantar anak ke situ. Kami dah tanya seorg kawan PDRM secara informal. Dia kata takboleh nak report sebab tidak menyebabkan kematian atau kecederaan. ”Dah tu, nak tunggu ada yang mati dulu ke baru boleh buat report..” ???

Lokasi Taska : Sri Kembangan – Selangor.

Please advise dan pertolongan anda amat dihargai. Terima kasih.
-fimmie-“



OH!TIDAK : Kesian tengok baby dan kanak-kanak tu.. Harap babysitter ikhlas lah dalam pekerjaan anda dan jaga la anak-anak yang comel itu seperti anak sendiri..

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *