Entri ini Oh! Tidak keluarkan hanya dengan satu motif iaitu agar para wanita diluar sana yang membaca web ini akan menerima kesedaran mengenai betapa bahayanya anda menayangkan gambar anda di internet. Biarpun wajah anda secantik bidadari dan body anda sehangat Maya Karin dan bibir anda seksi seperti Angelina Jolie, sedarlah jika anda tidak mahu maruah anda dianggap sekadar di tapak kaki sahaja bagi lelaki-lelaki miang di luar sana.

Pengalaman chating di YM seorang wanita bernama Juliana (blog dirahsiakan) bersama seorang lelaki miang yang menggunakan nama samaran “Opera Cina”.

ohtidak-miang

Sambungan..

ohtidak-miang
ohtidak-miang
ohtidak-miang
ohtidak-miang
ohtidak-miang
ohtidak-miang
ohtidak-miang
ohtidak-miang

Pada kami, nasib Juliana bukan seorang yang mata duitan dan menolak ajakkan itu dengan keras. Bayangkan berapa ramai anak-anak melayu kita di IPTA/IPTS yang terjebak dengan masalah ini diluar pengetahuan kita semua. Kerana duit, manusia sanggup buat apa sahaja biarpun tanpa rela. Wahai wanita di luar sana, sedarlah.

Dan pada lelaki miang di luar sana lagi-lagi yang dah beranak-bini, moga bila kau tua nanti, anak-anak tinggalkan ko di bawah jambatan bila dia tahu itu perangai kau masa muda-muda.

Dan jangan ingat bila anda bertudung dan tak seksi sana sini, lelaki miang tidak akan pandang. Zaman sekarang yang tertutup tu la orang suka. Apa lagi yang terbuka ye tak?

OHTIDAK: DUIT BUKAN SEGALA-GALANYA, TAPI SEGALA-GALANYA MEMERLUKAN DUIT.

+ Respon pembaca di Oh! Media Fanpage.

Related Posts

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan

Oh! Atuk Dan Nenek Gangster

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Bom Jatuh Dari Bumbung

Oh! Ajaran Sesat Ayahanda


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *