701Panduan dengan bangganya membawa kepada anda informasi tentang jualan akhir tahun yang sedang berlansung di seluruh negara di website mereka. Anda boleh mendapatkan informasi mengenai jualan murah, hiburan dan riadah yang sedang berlansung sehingga hujung tahun ini. Pasti akan memudahkan kita semua terutama bagi mereka yang dah berkeluarga.

Laman web mereka juga memaparkan kupon yang boleh membantu anda berjimat yang ditawarkan oleh rakan niaga rasmi mereka. Anda hanya perlu memuat turunkan kupon-kupon dan baucer tersedia untuk menikmati tawaran dan promosi yang sedia ada. Sila refer di bahagian “Hot Deals” di laman web mereka.

Selain itu, anda juga boleh membaca artikel-artikel yang dipaparkan untuk mendapatkan idea-idea untuk bercuti, membeli belah atau menikmati juadah yang enak yang boleh dinikmati bersama ahli keluarga atau dengan orang yang tersayang. Selain itu juga, sempena musim perayaan ini, anda boleh mendedikasi’kan ucapan melalui e-card yang disediakan mereka. Website terebut boleh diakses melalui URL di bawah.

URL: http://megasales.701panduan.com

Sebuah lagi perkongsian menarik dari Oh! Media.

Related Posts

Terima Kasih

Oh! A. Samad Said Di Kehendaki Oleh Polis

Oh! Kekayaan ‘Bocor’ Kerana Kereta

Oh! 40,313 Ahli Kongsi Gelap Dan 49 Kumpulan Kongsi Gelap Didedahkan Oleh KDN

Oh! Penjelasan Isu “Rancangan Menghapuskan Sultan?”

Oh! Rancangan Menghapuskan Sultan?


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *