Hi guys, entri khas ini dikeluarkan untuk bercerita mengenai satu lagi produk website tempatan yang bagus untuk kami kongsikan. 1Mudah yang beralamat di www.1mudah.com membolehkan korang untuk mencari dan melanggan pelbagai result dari web Malaysian classifieds yang terkenal seperti Mudah.My, iProperty, Cari Bilik, dan banyak lagi melalui satu website sahaja. Jadi, ianya lebih menjimatkan masa dan lebih memudahkan. Dan bagi mengelakkan korang buat kerja banyak kali, 1Mudah membolehkan korang subscribe apa sahaja yang korang search. So kalau ada update, semua result baru akan dihantar terus ke kotak email.

We all ada try search Macbook Pro punya update dan setiap result penjualan baru yang ada, semuanya terus sampai ke email kami dan ianya sememangnya banyak menjimat masa kami. So korang boleh track mana satu yang lebih murah dan berbaloi hanya melalui email sahaja jika langganan dibuat..

Sebagai contoh, kalau korang subscribe dari 1Mudah, contoh email yang akan korang terima adalah seperti di bawah:


* Rupa bentuk email yang diterima jika langganan dibuat

Dengan design yang ringkas serta perkhidmatan percuma, nyata memberi banyak kemudahan kepada pengguna. Buat permulaan selepas pelancaran web ini awal November lalu, mereka juga telah menjalankan satu contest khas untuk pembaca dengan reward sehingga RM1,000 cash!! Seribu bukan kecik ok. Oh! Tidak tak join mana-mana contest so jangan risau ok?

Contest mudah ini hanya memerlukan korang mempromosi website mereka beserta dengan link, dan setiap satu unique hits yang diterima (akan dikawal), korang akan menerima RM0.10 per referral. So korang imagine la sendiri berapa yang boleh korang terima melalui contest tersebut. Benda senang je kan?

Info lanjut contest: Klik sini

So tu sahaja review dari kami. Apa yang kami kongsi selalunya pasti memberi kemudahan dan kebaikkan kepada semua. Benda menyusahkan, selalunya kami share juga, tapi melalui artikel kondem. Hehe. So korang cubalah sendiri dulu dan boleh respon apa sahaja di bahagian komen. Pihak 1Mudah pasti akan cuba membantu.

Follow 1Mudah di Twitter

http://twitter.com/1mudah

Follow 1Mudah di Facebook

fb.me/1mudahcom

Related Posts

Terima Kasih

Oh! A. Samad Said Di Kehendaki Oleh Polis

Oh! Kekayaan ‘Bocor’ Kerana Kereta

Oh! 40,313 Ahli Kongsi Gelap Dan 49 Kumpulan Kongsi Gelap Didedahkan Oleh KDN

Oh! Penjelasan Isu “Rancangan Menghapuskan Sultan?”

Oh! Rancangan Menghapuskan Sultan?


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *