We all tak pernah terima gambar printscreen dari Facebook yang kelakar macam ni. Tapi bagus kerana mangsa yang dimaki ni, amat professional menjawab segala caci maki lelaki yang sengaja mencari gaduh dan tunjuk bagus tersebut. Setakat depan screen laptop, memang la berani. Kalau korang jumpa orang yang kemain berani nak belasah orang sana sini tulis kat Facebook, percayalah orang tu kat luar nak pegang kucing pun takut kena gigit.

cari-gaduh

Awesome!

+ Nama pengirim dirahsiakan.

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *