Categories
Pelik

Oh! Lagi Penampakkan Hantu di I-City

Siapa duduk area Lembah Klang, rasanya mesti dah pernah jejak I-City kat Shah Alam ni kan? We all terima gambar ni melalui email which is kitorang sendiri tak dapat nak pastikan gambar ni betul atau tidak sebab tiada risikkan terperinci dilakukan pada gambar.

Tak nampak? Takpe ada lagi gambar yang lebih jelas..

So apa pendapat korang?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *