Tak sangka pulak hina sungguh Johor sebab takde kedai jual Famous Amos.. Atau sebenarnya hina sungguh otak orang yang memunkinkan dia mengeluarkan ayat “hina” tersebut. Hina’nya anda kerana membuat ramai rakyat Johor yang terasa hina dengan kata-kata anda. Tak logik langsung nak menghina-hinakan hanya kerana Famous Amos. Macam-macam hal kat Facebook ni. Ingatlah di Facebook, nak post apa-apa elok pandang kanan-kiri dulu ye?


* klik gambar untuk tumbesaran tulang temulang (gambar la tu)

Kat Facebook dah panas kes ni. Siap ada buat group khas lagi menentang kata-kata penghina tersebut. Macam-macam hal..

+ Thanks Dawie, Leyman & Fariza.

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *