Dari email yang kami terima;

Kereta honda civic FD type orijenal (bukan convert) ini terbabas kat lebuhraya karak. terbabas kerana berlumba dengan 5series. lepas ni, pemilik kereta type R FD takyah la nak besar kepala kerana memiliki kereta berharga RM198 800.00 ini. saya sendiri pun banyak kali dah kena cocok oleh kereta typeR FD. memang megah dan besar kepala sapa2 yang memiliki typeR FD.

Gambar ini sempena perberhentian pengeluaran typeR FD pada 1 Ogos 2010 ini oleh negera jepun kerana kereta ini dah banyak hancur di Malaysia. Info dr selasman honda yang saya dapat la.. Memang dalam paper ada cakap tak bagi malaysia pakai dah kereta ini kerana pencemaran dr kereta ini agak tinggi.

Dari Karak.

lagi gambar..

ohtidakcivic4

OHTIDAK: APAPUN KERETA YANG DIPANDU, BERHATI-HATILAH SENTIASA. JALANRAYA BUKAN TEMPAT UNTUK BERLUMBA SIAPA YANG PALING LAJU. PUIH!

Related Posts

Oh! Tiga Angota Polis Trafik Maut

Oh! Kemalangan Dahsyat di Kulim

Oh! Kemalangat Maut Bas Sekolah di Jalan Sandakan

Oh! Ibu ‘jemput’ anak di HKL, bukan di stesen komuter

Oh! Kemalangan Bas Terjun Gaung Di Genting Highlands

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *