Guys, website mudah.my rasanya semua orang tahu tu website apa. Web buatan warga Singapore yang kini rasanya dah popular habis satu Malaysia ni. Jadi mana air tangan orang Malaysia sendiri? Baru ada persaingan dengan warga bijak Singapore bukan? So we all kat OH! Tidak nak cuba memperkenalkan satu website by Malaysian yang diberinama 1 Tradezone – Malaysia Online Marketplace.

Nuff said, kewujudan dia sama je macam “mudah.my”. Tempat nak jual beli barang dan website ni masih fresh so terpulang pada kita sendiri nak memberi sokongan untuk produk-produk berkualiti yang lahir dari genius tempatan.

Menurut pentadbir website tersebut, nama 1 Tradezone digunakan bagi menyahut seruan 1 Malaysia dari Perdana Menteri kita. Oh ya, senang cerita antara servis yang ada kat website tersebut, melayakkan (pada pertimbangan Oh! Tidak) untuk mereka bersaing secara sihat dengan mudah.my yang memonopoli market tempatan di Malaysia. Selain segalanya seakan sama dengan Mudah.My, mereka ada kelebihan ini..

1. Zoom Picture

– Membolehkan sebarang produk yang dijual, di zoom untuk melihatnya pada gambaran yang lebih besar,

2. Web Design
– Selain untuk memberikan servis terbaik, tema dan design juga haruslah menarik dan tidak membosankan. So faktor ini ada pada 1tradezone.

3. User Friendly
– We all dah test, dan ternyata memang senang nak letak ads. Korang boleh pilih nak register atau pun tidak untuk meletakkan sebarang produk korang. Tentulah kalau register, lagi secure proses jual beli korang kan? Hehehe. We all nengok benda ni memang memudahkan sebab tak perlu register IC segala n maklumat-maklumat tak penting seperti yang ada di Ebay dan juga Mudah.

4. Kelebihan Mendaftar
– Kepada mereka yang berdaftar akan di listkan ke dalam senarai e-shop mereka dan produk korang akan tersenarai didalam kategori berkaitan di negeri masing-masing dan tidak kira apa user search pun dalam kategori tersebut,kedai mereka akan turut tersenarai di bahagian atas sekali.

Interesting kan? Kitorang pun taknak korang baca panjang-panjang, just nak inform yang Oh! Tidak wujud bukan bertujuan untuk menghiburkan saja, tapi jika ada maklumat-makluamt dan website seperti ini, menjadi tanggungjawab kami untuk sama-sama memperkenalkan. Tanggungjawab korang? Menyokong apa yang termampu lebih-lebih lagi produk anak tempatan bumi kita sendiri.

URL: 1tradezone.my
FACEBOOK: http://facebook.com/1tradezone

Ini pesanan mereka,

To Oh! Tidak readers, 1tradezone.my offers the same online market place like other website but with better and more friendly interface! Buy and sell everything here or u can find jobs, services, properties and other stuff too. Feel free to use the website and have fun guys!

Related Posts

Oh! Toyota Vios 2013

Oh! Contest Strongman – Menangi Wang Tunai Berjumlah RM5000 Sekarang!

Oh! Honda Civic Generasi Ke-9

KeretaMoto.com : Sumber Automotif Utama Anda

Oh! Air Durratusyifa Ditenagakan 30 Juzuk Ayat Al-Quran dan Doa-Doa Syifa

Oh! Menangi Philips AquaTouch dan koleksi Tshirt Oh! Media #philips50shaves


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *