Kepada sesiapa antara kamu yang baca entri ni dan rajin pula kacau rumahtangga orang lain, better watch out. Kalau tak jadi la macam kejadian di bawah di mana gambar anda akan ditampal di serata KL terutama di bus stop, notice board dan yang sebagainya. Lagi kejam kalau kat Bill Board, baru korang tahu. Kami kategori’kan entri ini sebagai “COOL” kerana ini satu pengajaran yang amat baik dan patut di’apply’kan semua pada jalang-jalang di luar sana.



From Low Yat Kopitiam 009Haru. Emailed by Syahirul.

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *