2 hari lalu, kami keluarkan gambar di atas ni ke wall, Oh! Media Fan Page di Facebook. Ramai yang tertanya-tanya mana nak beli? Oleh kerana Oh! Tidak semakin mendapat tempat di hati korang semua (menerima lebih 100% peningkatan) sehinggakan dah 3 kali kami berpindah-randah (hosting & server), rasa tergerak hati untuk berkongsi sokongan yang diterima ini dengan sebuah web anak tempatan kita. Kami benar-benar admire dengan hasil seni mereka dan kami harap untuk korang yang berminat, order’lah apa yang patut dari mereka. Design mereka cantik dan mesej keagamaan yang disampai’kan pada produk mereka seperti badge, tshirt dan macam-macam lagi, haruslah dipuji.

Contoh produk:



Dan pelbagai lagi. Kunjungi website mereka untuk maklumat lanjut.
URL: http://www.brotherhoodarts.com

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *