Rasanya bukan I je yang tak pernah nengok anak gajah. Tapi you all pun ramai yang tak pernah nengok anak gajah kan? Terima kasih kepada “Baby Apple” untuk perkongsian anak gajah ini. Rupanya anak gajah sebesar anak manusia yang baru lahir je. Tapi dia lagi cepat membesar dari anak manusia lah. So lepas ni jangan panggil orang berbadan besar dengan nama anak gajah lagi, sebab anak gajah kecik je pun.

+ Diterima dari Baby Apple.

Update: Thanks Nizam kerana alert kami dengan kesilapan teknikal gambar di artikel ini.

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *