Sebuah FarmVille, semua orang akan terbayang sebuah applikasi permainan di Facebook. Tanam-tanam sayur, bela-bela binatang, kutip-kutip sayur dan benda tu je la korang ulang-ulang sampai la korang bosan dan taknak bukak lagi. Hehehe. Tapi dengar cerita kat Malaysia sekarang ni pun dah ada FarmVille.

So siapa nak layan FarmVille boleh apply kat sana. Lokasi kat Jalan Papar Lama, Sabah. At least dapat jugak korang duit betul-betul. Ini layan FarmVille hari-hari, bayar internet pun mintak mak bayarkan apekejadahnya.

+ Diterima melaui email. Thanks to anak_sparda.

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *