Categories
Sengal

Oh! Cara Baru Elak Saman Parking Part 2

Rasanya ini kali ke-dua kami terima gambar yang lebih kurang sama keadaannya di mana surat rayuan diletakkan di depan kereta bagi mengelakkan di saman. Before dalam post yang pertama, surat tertulis yang dia dah bayar parking tapi resit tak keluar. Yang ni pula memang sah-sah tak bayar parking dengan alasan dia meniaga di situ. Adakah majlis bandaraya akan kesiankan dia? Rasanya undang-undang tetap unadng-undang yaw..

elak-saman-parking

Maklumat yang disertakan melalui email yang diterima:

lokasi: padang kota lama,esplanade penang
masa: lebih kurang 11 malam.7 mac 2010.

Sesudah selesai konsert hot fm big jam.. aku ngan memember nak ke kereta nak balik.tetiba ternampak kereta ni..dekat parking kereta. bersebelahan medan makan padang kota lama. rasanya dia ni peniaga.xtahu layak atau x untuk dicontribute untuk oh tidak..hehehe.tu ja bro..tq oh tidak.teruskan usaha anda smua.anda smua terbaek..keep it up!

OHTIDAK: APA SAHAJA YANG UNIK, PASTI KAMI AKAN PUBLISH’KAN UNTUK BERKONGSI SENYUMAN BERSAMA YANG LAIN. TERIMA KASIH KEPADA PENGHANTAR EMAIL BERNICKNAME, “JIWA KACAU 58”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *