NOTE: Anda akan dipamerkan dengan gambar-gambar kemalangan sekumpulan remaja yang melibatkan sebuah kereta tempatan dan sebuah pokok. Gambar adalah amat ngeri dan mereka yang lemah semangat tidak digalakkan untuk membaca.

Dari email yang kami terima, maklumatnya adalah “Mahasiswa Malang Pulang dari Pesta” yang secara langsung memberi tahu mangsa-mangsa kemalangan ini adalah dari kalangan pelajar yang malas nak belajar tapi sibuk nak berparti sana sini tak ingat dunia. Apapun kenyataan dari email bukan semua kita boleh percaya. Entah-entah si mangsa baru pulang pergi shopping ke, study group ke atau apa sahaja yang menyimpang dari berpesta. Jadi, anggaplah sudah tiba ajal mereka sebegini rupa.

Sempena Tahun Baru Cina yang dah semakin hampir ni, hati-hatilah di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang. Khidmat masyarakat ini di bawakan kepada anda oleh Oh! Tidak.

Bersedia melihat semuanya?

OHTIDAK: BETUL KE ORANG CAKAP SELALUNYA KALAU KEMALANGAN NGERI ATAU RENTUNG, ADALAH BALASAN DARI DOSANYA DI DUNIA? ADAKAH IANYA BENAR ATAU SEKADAR KEBETULAN?

Related Posts

Oh! Tiga Angota Polis Trafik Maut

Oh! Kemalangan Dahsyat di Kulim

Oh! Kemalangat Maut Bas Sekolah di Jalan Sandakan

Oh! Ibu ‘jemput’ anak di HKL, bukan di stesen komuter

Oh! Kemalangan Bas Terjun Gaung Di Genting Highlands

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *