Categories
Lawak

Oh! Perbezaan Isteri dan Girlfriend pada pandangan suami

*isteri macam TV.gurlfren(gf) macam handphone(hp).di rumah tngok TV pergi luar bawa hp.

*x da duit ,jual TV.Ada duit, beli HP baru. *kadang² seronok tngok TV,tp selalunya banyk masa habis main HP.

*TV skali bayar jer percuma sepanjang hayat,tp HP kalu x bayar bil line akan di tamat kan.

*TV saiznya besar,berat dan dah buruk,tp HP cute,comel,ramping,bnyk butang bleh picit² dan leh bawak kemana-mana& bila² masa.

*kos penyelenggaraan TV murah jer,lagipon jarang rosak,tp HP ,mak oiii…mahal giler,slalu meragam plak 2…

*yang sadisnya,TV ada remote control,tp HP x da.

*Cuma 1 jer kelebihan TV,x da virus…tp HP..huh belambak sekali kena merana…..

*jd jangan pening kepala,pilihlah TV anda..kalau boleh ambek yg plsma..hehehe kalu ada kena mengena ngan sifat d atas harap tobat ler…

Hehe. Sengih tak hengat lepas baca entri ni. hehehe.

+ Thanks Syafawati Muhamad


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *