*isteri macam TV.gurlfren(gf) macam handphone(hp).di rumah tngok TV pergi luar bawa hp.

*x da duit ,jual TV.Ada duit, beli HP baru. *kadang² seronok tngok TV,tp selalunya banyk masa habis main HP.

*TV skali bayar jer percuma sepanjang hayat,tp HP kalu x bayar bil line akan di tamat kan.

*TV saiznya besar,berat dan dah buruk,tp HP cute,comel,ramping,bnyk butang bleh picit² dan leh bawak kemana-mana& bila² masa.

*kos penyelenggaraan TV murah jer,lagipon jarang rosak,tp HP ,mak oiii…mahal giler,slalu meragam plak 2…

*yang sadisnya,TV ada remote control,tp HP x da.

*Cuma 1 jer kelebihan TV,x da virus…tp HP..huh belambak sekali kena merana…..

*jd jangan pening kepala,pilihlah TV anda..kalau boleh ambek yg plsma..hehehe kalu ada kena mengena ngan sifat d atas harap tobat ler…

Hehe. Sengih tak hengat lepas baca entri ni. hehehe.

+ Thanks Syafawati Muhamad

Related Posts

Oh! Pikachu

Oh! Koleksi Aksi Sengal Rider Yang Berjaya Dirakamkan

Oh! Kucing Hisap Nenen

Oh! Berbuka Puasa Dengan Box Motor

Oh! Bila Noob Edit Gambar

Oh! Kamera freemason


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *