Guys, video ni tak lepas masuk Youtube (sebab terlalu horror), so kita try embed dari Facebook pulak kalau lepas. Kalau korang dapat nengok tu mean lepas la tu. Video ni dah di-post 3 hari yang lalu melalui Facebook dan mungkin ada ramai yang dah nengok di Facebook Khai.

Kalau video kat atas ni tak boleh play, korang klik link berikut [klik sini]

Related Posts

Oh! Tiga Angota Polis Trafik Maut

Oh! Kemalangan Dahsyat di Kulim

Oh! Kemalangat Maut Bas Sekolah di Jalan Sandakan

Oh! Ibu ‘jemput’ anak di HKL, bukan di stesen komuter

Oh! Kemalangan Bas Terjun Gaung Di Genting Highlands

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *