Orang mengandung pun nak dibuatnya ratu cantik paling bunting whatsoever. Sengal betul la kan? Hahaha. Kat Malaysia kalau ada buat, ramai la jugak ibu-ibu bunting yang tak tahu malu join sama. Nak cepat popular punya pasal la ni. Jangan tanya la anak dalam perut tu nanti dah besar kenapa dia jadi model seluar dalam. Haha!

Lagi..

Gambar yang lainnya, sila download dari link di bawah. Kerana kami taknak kotorkan Oh! Tidak ni dengan gambar-gambar ibu mengandung yang berposing macam-macam gaya. Bukti kami respek kaum wanita.

DOWNLOAD HERE

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *