Categories
Sengal

Oh! Kereta Stylo di Mines Shopping Fair

Orang kalau ada kereta kalau boleh nak clear. Ada hiasan sikit-sikit jadilah. Ini ada kereta penuh dengan toy kecil-kecil atas bawah depan belakang kiri kanan. Hahaha! Memang sempoi la kan tuan dia ni.

Penghantar email yg menggelarkan diri sebagai “error are” mengatakan yang dia jumpa kereta ni masa ke Mines hari tu. Dia cakap dia pelik. Memang la pelik kan kereta sampai macam ni sekali rupanya. Ni bapak budak yang pakai ke, budak-budak? Musykil sekejap.

Ada lagi..

+ Thanks error are

Update:

Founder kami sendiri terjumpa kereta ni kat Federal Highway masa dia on the way nak balik kampung hari tu. Hahaha. Kata dia, pemandu kereta ni bapak orang. Hensem. Ada janggut dan badan gempal-gempal dan juga melayu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *