Orang kalau ada kereta kalau boleh nak clear. Ada hiasan sikit-sikit jadilah. Ini ada kereta penuh dengan toy kecil-kecil atas bawah depan belakang kiri kanan. Hahaha! Memang sempoi la kan tuan dia ni.

Penghantar email yg menggelarkan diri sebagai “error are” mengatakan yang dia jumpa kereta ni masa ke Mines hari tu. Dia cakap dia pelik. Memang la pelik kan kereta sampai macam ni sekali rupanya. Ni bapak budak yang pakai ke, budak-budak? Musykil sekejap.

Ada lagi..

+ Thanks error are

Update:

Founder kami sendiri terjumpa kereta ni kat Federal Highway masa dia on the way nak balik kampung hari tu. Hahaha. Kata dia, pemandu kereta ni bapak orang. Hensem. Ada janggut dan badan gempal-gempal dan juga melayu.

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *