Categories
Gila

Oh! Maria Miyabi Ozawa Bertudung

Oh my God!! Sangat terkejut dengan satu keratan akhbar di Indonesia ni. Bayangkan seorang bintang lucah terkenal di dunia memakai tudung dan mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa? Salah ke tak salah? Kalau tak salah pun, tak ke macam pelik tu! Korang nilaikan lah sendiri. X berani cakap byk.. Zeipppppp!!

Yang kita semua dah tahu: Maria Ozawa is planning on being a starring role in the Indonesian film “Menculik Miyabi”. The japanese av idol has outraged religious leaders there. The Clerics’ Council Majelis Ulama Indonesia (MUI) has been protesting these plans to bring the japanese pornstar to Jakarta Indonesia in mid October to play the film “Menculik Miyabi” it means Kidnapping Miyabi.

Camana? apa kata anda?

tulis kat komen bawah ye!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *