Categories
Lawak

Oh! Mat Rempit Atas Lori

Ni samaada kes ayah dia dah bakar motor dia, lepas tu anak dia tadi belasah rempit guna lori ayah dia tu balik.. takpun anak yg bakar motor bapak then bapak xde motor nak rempit terus je rempit pakai lori milik syarikat.. Hahaha!!

ada lagi…

+ Dihantar oleh @pge46 melalui Twitter. Jika anda mempunyai Twitter, follow lah kami juga.. @ohtweet

P/s: Ni lori bogel ni kalau JPJ nampak mahu kene lempang ni karang.. isk2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *