Masyarakat Punjabi di Malaysia atau lebih popular dengan panggilan Singh sememangnya diizinkan tidak memakai helmet ke mana-mana. Maklumlah dia ada pakai turban apa ntah atas kepala macam tu. Nanti leceh pulak bila nak naik motor kejap bukak then kejap nak pasang.

Tapi mungkin ada satu masalah bagi mereka bila nak jalan jauh. Topi diorang tu takde full-face atau sekurang-kurangnya visor sebagai keselamatan. Jadi apa yang patut mereka lakukan?

LOL. Jangan biarkan kehidupan anda diselubungi misteri..

+ Gambar dihantar oleh Sir_Aniep.

Related Posts

Oh! Rumah Dalam Tandas

Oh! Budaya Gantung Patung Bawah Kereta

Oh! Kek Manusia

Oh! Beruang Tersangkut Di Tebing Jambatan

Oh! Tradisi Makan Serangga

Oh! Koleksi Kemalangan Tak Masuk Akal


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *