Categories
Superb!

Oh! GT Ford Mustang 2010

Memang cool la kan kereta Mustang terbaru ni. Sangat cantik dia punya design. Kalau rajin nak tolong design’kan corak kereta ni, masuk la website Yahoo dan nengok sebelah kanan. Join je.. Kot kot menang, dapat la korang sebijik kereta ni secara percuma.



* Contest Ford Mustang kat Yahoo tu sehingga saat artikel ini ditulis masih ada. Kalau nanti dah takde, jangan tanya plak kat mana dia letak iklan tu ye. Hehehe.

+ Heart Break


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *