Categories
Superb!

Oh! Kapal Terbang Melintas Highway

Kalau di Malaysia, kita dah biasa sangat lihat keretapi melintas jalanraya. Mungkin kah suatu hari nanti, bila korang tengah drive, tiba-tiba jalan ditutup dengan pagar lintasan. Then yang melintas bukanlah keretapi tapi?

Yes.. Kapal terbang.. Satu-satunya yang terdapat di dunia iaitu di Western Express Highway, Mumbai semasa melintas laluan penerbangan Gibraltor Airport. Amazing right? Lagi gambar menyusul

Ps: wonder, kenapa diorang x buat flyover je terus.. tak pun terowong bawah tanah macam smart tu ke.. mana la tahu suatu hari nanti, berlaku kesilapan isyarat, tak ke ramai yg kene lenyek dengan tayar kapal terbang tu… isk!!

+ Terima kasih Amar Ghani


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *