Kalau di Malaysia, kita dah biasa sangat lihat keretapi melintas jalanraya. Mungkin kah suatu hari nanti, bila korang tengah drive, tiba-tiba jalan ditutup dengan pagar lintasan. Then yang melintas bukanlah keretapi tapi?

Yes.. Kapal terbang.. Satu-satunya yang terdapat di dunia iaitu di Western Express Highway, Mumbai semasa melintas laluan penerbangan Gibraltor Airport. Amazing right? Lagi gambar menyusul

Ps: wonder, kenapa diorang x buat flyover je terus.. tak pun terowong bawah tanah macam smart tu ke.. mana la tahu suatu hari nanti, berlaku kesilapan isyarat, tak ke ramai yg kene lenyek dengan tayar kapal terbang tu… isk!!

+ Terima kasih Amar Ghani

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *