Kalau naik LRT ke, bas ke, Monorail ke dan bila anda takde tempat duduk since awak tu bukanlah ibu mengandung ngada-ngada nak buat muka kesian orang nak kasi duduk, so contohilah pakcik dalam gambar kat bawah ni. Nengok cara pakcik tu pegang. Kan selamat tu kalau jadi apa-apa. Kot kot la LRT tu buat emergency break ke kan? Hahaha. Atau pun contohi je la awek tu. Lagi selamat!! xoxo..

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *