Tak tahu la apa motif diorang buat macam ni. Mungkin dah desperate sangat tak makan berbulan-bulan kot sampai sanggup makan daging manusia. Eeeee geli gila. Kalau kulit cantik bersih, ok la jugak nak makan pun (ok ke? haha). Ini tidak.. Lemah semangat jangan teruskan membaca entri ini.

Gambar lagi dan lagi..

Bagi mengelakkan ada yang termuntah kerana “terlihat” gambar-gambar seterusnya, kami sediakan kesemua 48 gambar di dalam archive untuk di download. Amaran, hanya untuk mereka yang kuat semangat dan ingin tahu sahaja.

Download: Klik Sini

+ Buweekkkk!! Muntah kejap…. Tq Redpeanut

Related Posts

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan

Oh! Atuk Dan Nenek Gangster

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Bom Jatuh Dari Bumbung

Oh! Ajaran Sesat Ayahanda


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *