Pergh tajuk.. seram gile! hahaha.. hakikatnya..


Ubat untuk yang menghidap penyakit kulit.. Walau namanya begitu bukan bermakna untuk penyakit kulit di bahagian “itu” ye? jangan salah faham. huhuhu!!


Before keluar dating, semburkan sedikit pada mulut yang berbau taik tu. Walau pun namanya begitu, ianya bukanlah untuk digunakan sebagai tujuan “bl*w j*b” ye adik-adik.. Haip!!

ada lagi..


Cat untuk rumah dan bukanlah body paint atau untuk mewarnakan k*te anda! Hoho!!


Cat lagi. Walaupun namanya Hard Kote, ianya 100% takkan membantu untuk mengeraskan K*te anda melainkan satu2nya viagra!


Pun cat juga lagi. Argg, macam2 ar..


Cat lagi.. Takkan membantu kote anda menjadi metal walau apa cara sekalipun.


Cat yang terakhir.. mampu membuatkan k*te anda crakck? oh my nut!!


Minyak pelincir. Tidak boleh digunakan untuk tujuan beronani dan masturbation! Haram wei! Nikah ye la kalau dah x tahan!


Pelarut dalam warna lukisan. Menjadikan lukisan lebih cantik dan hebat!

Oh! Tidak memohon maaf kalau ada mana-mana individu yang tidak senang dengan entri seperti ini. Hakikatnya web ini didedikasikan kepada mereka yang berusia 18 tahun dan ke atas. Kalau ada budak-budak masuk pun tak boeh nak buat apa lah sebab internet ni, takde apa yang boleh melarang mereka masuk mana-mana website. So guys, chill ok.. ketawa-ketawa guling-guling suda.. tak boleh ketawa senyum.. kalau senyum pun tak mampu, nangis.. hahaha..

Related Posts

Oh! Pikachu

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Koleksi Aksi Sengal Rider Yang Berjaya Dirakamkan


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *