Internet problem beberapa hari. So maaf ye kalau ada yang ternanti-nanti update dari blog picisan ini… Well, here i am untuk menyelamatkan diri mereka yang sedang kebosanan.. Hehe..

Ok, apa yang boleh korang lakukan bila bosan takde kerja dalam office. Atau untuk student tu, bila lecturer buat-buat sakit sebab malas nak mengajar student pemalas macam korang (hahaha), boleh jugak main permainan ni..

ada lagi..

Amacam.. boleh cuba dari sekarang. Hehehe… Sah memang takde kerja. Tapi kretif.. i like..

+ Via email (redpeanut)
+ Original Author: Tak tahu kerana tak dinyatakan.

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *