Ni isteri tahap kejam ni. Kot ye pun gaduh nak suruh suami tidur luar tu, normal la kan.. Tapi suruh tido dalam toilet, rasanya kalau aku dah lama kepala isteri aku tu kene flush kot… huhuhu

Ni ada Karnival 4 KL anjuran pelajar UKM… So Oh! Tidak tolong promokan yer..

Kepada budak-budak UKM, boleh la pergi ke karnival ni yer support skit aktiviti University korang. Siapa2 yang alumni atau yang rasa dia orang KL tu, pun boleh pergi. Jom hebohkan karnival ni nanti. Untuk keterangan lanjut, usya blog mereka.. Tq

Psstt: Hurm.. Taman Tasik Titiwangsa.. port aku lepak ngan si dia masa malam tahun baru hari tu.. mungkinkah kenangan manis itu mampu berulang… mungkin tidak..

Related Posts

Oh! Pikachu

Oh! Koleksi Aksi Sengal Rider Yang Berjaya Dirakamkan

Oh! Kucing Hisap Nenen

Oh! Berbuka Puasa Dengan Box Motor

Oh! Bila Noob Edit Gambar

Oh! Kamera freemason


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *