Categories
Pelik

Oh! 10 haiwan buat jiwa kacau

Himpunan 10 haiwan yang jarang-jarang kita lihat dan kalau sekali terlihat terus buat jiwa kacau.. Memang betul tak tipu. Siapa yang kata ada pic kat bawah ni yang Photoshop, memang kes nak makan pelempang la tu.. hehe..

1. Gumprecht’s Green Pit Viper

sambung lagi…

Snakefish

Giant Isopod

Aye-aye

Star-nosed Mole

Frilled Lizard

Giant leaf-tailed Gecko

Kerivoula Kachinensis

Desert Mole Rat

Puss Caterpillar

+ Via Oddee

Psstt: Oh ya, sesiapa yang suka copy paste aka ciplak any entri dari Ohtidak ni, harap dapatlah tinggalkan kredit or linkback to ohtidak.com .. Jangan ingat kami tak tahu bahkan kami boleh ditect sapa2 sahaja yang letakkan isi-isi blog ini di blog atau forums mereka. Memang kami takkan buat apa-apa, cuma kalau ada rasa tanggungjawab pada diri dan menghormati susah payah orang lain, berikanlah kredit yer.. Tak susah pun.. Janganlah jadi seperti owner website Izyan tu..

Pada yang rajin promo ohtidak kat blog korang tu, itu pun kami boleh tahu bahkan setiap link Oh Tidak yang korang share di blog, automatik akan kami terima..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *