Categories
Kemalangan

Oh! Kemalangan Ngeri

Petang tadi, mak kita cakap, ada satu eksiden ngeri kat Hulu Selangor.. Hurm, then kita pun ape lagi terus je masuk satu website yang kita dah agak dah, mesti ada paparkan cerita kemalangan terbaru sebab dia ni memang wartawan kemalangan dan tragedi.. Well.. ngeri.. sangat ngeri.. beberapa gambar akan dipaparkan dan sila bersedia sebelum click read more.. tq

KM 434-3 Lebuhraya Utara Selatan
Arah Ipoh
Bukit Beruntung
Hulu Selangor
16 Feb 2009

Mangsa, Abdul Rahman Mohd Salleh, 44 tahun menunggang motosikalnya berseorangan dipercayai dalam perjalanan pulang kerumahnya di Bukit Sentosa.

Hoo.. ngeri oo.. Apapun sedekahkah surah Al-Fatihah untuk Allayarham Abdul Rahman Mohd Salleh.. Takziah kepada keluarga.

korang boleh terus dapatkan perkembangan cerita ini di blog Syam (wartawan terbabit)..

Minta simpang… :8


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *