Petang tadi, mak kita cakap, ada satu eksiden ngeri kat Hulu Selangor.. Hurm, then kita pun ape lagi terus je masuk satu website yang kita dah agak dah, mesti ada paparkan cerita kemalangan terbaru sebab dia ni memang wartawan kemalangan dan tragedi.. Well.. ngeri.. sangat ngeri.. beberapa gambar akan dipaparkan dan sila bersedia sebelum click read more.. tq

KM 434-3 Lebuhraya Utara Selatan
Arah Ipoh
Bukit Beruntung
Hulu Selangor
16 Feb 2009

Mangsa, Abdul Rahman Mohd Salleh, 44 tahun menunggang motosikalnya berseorangan dipercayai dalam perjalanan pulang kerumahnya di Bukit Sentosa.

Hoo.. ngeri oo.. Apapun sedekahkah surah Al-Fatihah untuk Allayarham Abdul Rahman Mohd Salleh.. Takziah kepada keluarga.

korang boleh terus dapatkan perkembangan cerita ini di blog Syam (wartawan terbabit)..

Minta simpang… :8

Related Posts

Oh! Tiga Angota Polis Trafik Maut

Oh! Kemalangan Dahsyat di Kulim

Oh! Kemalangat Maut Bas Sekolah di Jalan Sandakan

Oh! Ibu ‘jemput’ anak di HKL, bukan di stesen komuter

Oh! Kemalangan Bas Terjun Gaung Di Genting Highlands

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *