Berat hati nak publish, tapi rasanya ini pon boleh diketegorikan sebagai Oh! Tidak.. Entri ni berkaitan sebuah patung yang “look likes” mmg 100% macam seorang wanita dan berfungsi juga sebagai seorang wanita. Kurang pasti siapa perekanya dan atas tujuan apa rekaan’nya (buat-buat tak tahu), cuma harap-harap tak lepas sampai kat Malaysia. Kalau lepas, ramai’lah “real” perempuan melayu terakhir yang tiada suami.. Kalau kat jepun tu, lantak depa la kan..

Jangan risau, dua lagi gambar telah ditapis tapi ianya masih dilarang dilihat mereka yang berusia 18 tahun 2 bulan ke bawah.. Sila lihat dengan mata yang tidak berkelip.. atau bukak sebelah mata je…

+ Fwd by cha_jump@*****.com.my

Related Posts

Oh! Koleksi Rumah Terbuka Stesen Minyak. Hanya 20 Sen!

Oh! Yamaha 135LC Custom

Oh! Ubah Tong Sampah Menjadi Rumah

Oh! Perdana Menteri Memandu Teksi?

Oh! Barang Kemas Orang Kaya

“Syukur Anak Saya Selamat dan Terima kasih Kepada Semua” – Ibu Wan Aisyah


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *