5 cara paling popular digunakan pendatang tanpa izin untuk datang ke negara tanpa pasport yang sah.. haa.. kadang-kadang polis pun tak terfikir.. tapi kantoi jugak yer tak?

No 5…
dalam beg pakaian..isk…isk…isk… ni paling senang kantoi ni..

No 4…
dalam dashboard kereta…adeh sakitnya otot-otot!


No 3…
dalam rear seat kereta…macam sardin King Cup pula dia tu…!

No 2…
dalam enjin kereta…heheh…kulit badak atau unta kah orang ni ah…???

No 1…
Dalam front passenger seat kereta…kah…kah…kah…!!!!! Bergeliga betul otak diurang ni tapi kena tangkap juga! Kantoi woi…!!

+ Via yunk 88

Terima kasih kepada lambakkan penghantaran gambar pelik-pelik dari pembaca Oh! Tidak terus ke email khaixy[at]gmail.com.. Terima kasih tak terhingga diucapkan atas sokongan kalian.. Gambar terpilih pasti akan ditayangkan di sini.. Oh ya, jgn lupa tinggalkan backlink blog anda..

Related Posts

Oh! Pekerja TNB Ditetak, Hampir Terputus Tangan Kiri

Oh! Atuk Buli Nenek Punca Pergaduhan

Oh! Atuk Dan Nenek Gangster

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Bom Jatuh Dari Bumbung

Oh! Ajaran Sesat Ayahanda


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *