Categories
Lawak

Oh! Mencari Jodoh

Abg,
Ika seganla. Dah la kita tak lawa. Biodata ika ada kat bawah. Kalau betul ada kawan-kawan abg ikhlas nak berkenalan dengan ika, diorang kena terima ika seadanya tau Maklumlah, ika ni orang kampong. Diorang pun kena faham dengan kerja ika. Ika ni peramugari, so selalu outstation. Ika tak kisah paras rupa, yang penting ikhlas dan SETIA. Ika tak suka womanizer dan lelaki hidung belang. Sapa2 yang minat ikhlas nak kawan ngan ika abg suruhla diorg add YM ika yea….

Nama: Nursharifah Intan Zulaikha Bt Zulyahya
Nama Panggilan: Ika
Umur: 23tahun
Skin: Sowo Matang
Kening: Lentik Sedikit
Rambut: Hitam (xsuke kaler2 rambut)
Alamat: Seksyen 17 Shah Alam, Selangor
Pekerjaan: Peramugari
Hobi: Shopping, Tengok Wayang, Clubbing
Favorite Drink: Soya Campor Cincau, Cappucino
Favorite Food: Seafood, Spaghetti, Pizza Hut, Budu
Email: ika_cute@yahoo.com.my

p/s: sebarang pertanyaan sila email Ika. Gambar Ika, abang kene la tekan read more dulu… Ika takut nanti Khai tu letak kat Oh! Cun pulak.. benci!

* ni gambar terbaru Ika.. member candid.. nak gambar lagi, kene la masuk minang dulu.. thanks bang!

* Khai edit skit skit dialog tu.. saje suke2.. hahaa..

THanks to RedPeanut.. FW via EMAIL..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *