Tahniah jika anda tersesat di Oh! Tidak, kerana di sinilah tempat lambakkan gambar-gambar yang jarang-jarang di lihat. Bila dilihat, pasti melekat di kepala dan hati. Iye tak?

Nak tanya soalan sikit ni, kepada gadis-gadis di luar sana, yang mana satu skirt pilihan korang? Oh! Tidakkk… Disaster…. dua-dua pun disaster… dunia-dunia..

Psstt: Oh! Tidak adalah sebuah web yang tidak membenarkan right click. Ada yang komen susah nak tak boleh nak right click. Susah nak bukak dalam window/tab yang baru.. sebenarnya tak susah mana. Rasanya ramai dah guna mouse yang ada scroll kan? Jadi, gunakan scroll kat mouse tu untuk buka apa-apa link dalam new tab. Mudah je, cuba la point kat mana-mana link dan kemudian, klik scroll tu. Fungsi dia bukan setakat scroll depan belakang, tapi boleh klik juga…

Kenapa Oh! Tidak disable function right click, ada la sebabnya. Yang pasti, bukan sengaja nak menyusahkan korang para reader yang amat kami sanjungi..

Related Posts

Oh! Ron95, Diesel Naik 20 Sen Tengah Malam Ini

Oh! Pembaling Batu Ke Kereta di Taman Connaught Berjaya Ditangkap

Oh! Kes Baling Batu Dari Jejantas Taman Connaught

Oh! Melayang Gaya Epic Ketika Mencuri Minyak

Oh! Isu Empat Finalis Miss Malaysia World Beragama Islam

Oh! Isu Murid Makan Dalam Tandas (Kisah Sebenar)


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *