Nama Wifi memamg macam-macam. Teringat aku masa setting router curik dari hostel Limkokwing dulu (dah grad baru leh kantoikan.. haha).. Aku setting nama dia as “sapa nak, call 017XXXXXX. RM10 only per month” .. See, siap boleh buat business lagi.. Hihihi… Gambar-gambar yang akan korang nengok ni lagi tak boleh blah. Bukan nak business, tapi nak kasi “ass hole” ntuk mereka yang tercari-cari Wifi percuma..



Kudos: Oddee

Related Posts

Oh! Pikachu

Oh! Koleksi Aksi Sengal Rider Yang Berjaya Dirakamkan

Oh! Kucing Hisap Nenen

Oh! Berbuka Puasa Dengan Box Motor

Oh! Bila Noob Edit Gambar

Oh! Kamera freemason


Comments

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *